Vacatures

Sales support medewerker

Als sales support medewerker leer jij alles over de inkoop en verkoop bij Röbke. Jij zorgt ervoor dat je directe collega’s zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Vanuit een knus kantoor in Bussum heb je contact met klanten en ga je o.a. orders vanaf het begin tot het einde monitoren en verwerken. Hier hangt een mooi salaris aan vast van tussen de 3.000 en 4.000 euro bruto per maand.

Maak het verschil als sales support medewerker bij Röbke

Als sales support medewerker bij Röbke ben je dé spil tussen fabrikant en klant. Je bent operationeel verantwoordelijk voor een aantal key-accounts zoals; Blokker, Bol.com, Makro en Coolblue. Elke klant is anders, dus daar ligt de uitdaging! Met jouw commerciële drive sta je klanten en collega’s te woord, waarbij de Engelse taal dagelijks van belang is. Naast dat je je bezig houdt met het verwerken van orders en offertes, beheer je het logistieke proces, zorg je voor een juiste facturatiestroom en ben je betrokken bij het optimaliseren van de bestaande processen. Daarnaast check je regelmatig de prijslijsten, de conditieafspraken en artikelformulieren. Je voornaamste taak is samen met je verkoopcollega’s ervoor te zorgen dat het beste resultaat word behaald.
Dit doe je onder andere door:
• proactief meewerken aan kwaliteitsverbetering van bestaande processen;
• offertes en orders op de juiste manier verwerken;
• (telefonisch) contact onderhouden met collega’s en klanten;
• je schakelt op aankomende promoties met de fabrikant.

Voor deze vacature neem jij mee:

Voor deze rol vinden we het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en veel wil leren. Iedere werkdag is anders, en loopt niet altijd zoals je s ’morgens had bedacht. Jouw flexibiliteit komt daarom goed van pas in deze rol. Je let goed op de details in je werk en houdt je ervan alles in de puntjes voor elkaar te hebben. Je zal veel werken met Excel, dus is het fijn als je dit leuk vind en wellicht al wat ervaring mee brengt. Je bent klant- en oplossingsgericht en denkt graag een paar stappen vooruit. Vink jij deze checklist ook af?
● mbo+/hbo werk- en denkniveau;
● je hebt affiniteit met inkoop en verkoop;
● kennis van Microsoft Excel is een must en Exact is een pré;
● je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels ( Duits is een pré).

Jouw werkgebied

Het kantoor is gevestigd in Bussum, vlakbij Amersfoort. In het prachtige pand heerst een informele en open werksfeer. Het team bestaat naast jou uit 10 andere collega’s. Hier is ruimte om te sparren met verschillende collega’s van o.a. sales, administratie en marketing. Het pand is gelegen op loopafstand van station Naarden – Bussum, daarnaast is parkeren bij het pand mogelijk. We kijken ernaar uit je hier te ontvangen.

Als gedreven sales support medewerker kun jij rekenen op:

Wij bieden een leuke fulltime functie binnen een team wat voelt als familie. Het is een veelzijdige functie binnen een gezonde en groeiende onderneming. Je komt in aanraking met verschillende culturen en kunt zo meer van de wereld leren. We bieden een rol met boordevol mogelijkheden
met daarbij:
● een salaris tussen € 3.000 en € 4.000 per maand op basis van kennis en ervaring en fulltime;
● goede pensioenregeling;
● bij positief bedrijfsresultaat kans op een bonus;
● 25 vakantiedagen;
● reiskostenvergoeding;
● spontane borrels, 1 keer per jaar een zomer bbq, kerstdiner en teambuilding activiteiten.

Werken bij Röbke

Sinds de oprichting in 1962 vertegenwoordigt Röbke gerenommeerde buitenlandse, huishoudelijke merken zoals Leifheit, Soehnle en Hailo in de Nederlandse markt. Röbke is dé spil tussen haar klanten en de merken die zij vertegenwoordigt. Met creativiteit, loyaliteit en passie levert Röbke zowel haar klanten als haar merken een bewezen meerwaarde.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel via dit formulier van AV Werving & Selectie. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Maud Wassenaar via telefoonnummer 06-19409047 of mail naar maud@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!